ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Задържаха кмета на Северен Ральо Ралев

Операцията се ръководи от КПКОНПИ, пловдивската полиция няма информация за случващото се

Кметът на район Северен Ральо Ралев е задържан. По непотвърдена информация и медийни публикации, той е арестуван в района на Университета по хранителни технологии в операция, ръководена от КПКОНПИ. Служители на комисията претърсват сградата на районното кметство. От пловдивската полиция нямат нищо общо с акцията, за което потвърди и директорът на ОДП- Пловдив старши комисар Атанас Илков. В голяма община също нямат информация относно случващото се.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Невярваща, лично аз познавам хора, които е рекетирал и им съсипа бизнеса. Момчето от село дошло в града, поизучило се малко и се взело насериозно. Типично бушонче. Такива им трябват за корупционните практики. А се оказа неудобен, защото е искал по-бързо да забогатее.

  2. Ма много честни сте се събрали тука бе,светци!Като сте много запознати и всичко знаете що седите и клюкарите тука,а не свършите нещо смислено.Не ви ли е срам,петни се името на човек,който е помогнал на всеки .Достоен,честен и безкомпромисен.Просто се оказа неудобен на някой.А всичко живо като стадо овце се втурнахте да го оплюете.

  3. Кравата с телето върви.Тотев ти и семейството ти къде сте?Кога ще се влезните за окриване на държавни пари.Окради Пловдив уе гей

  4. този е голям мръсник. само с далавери се занимава ама май е настъпил някой котарак, който не трябва. отивай си на село пръч мръсен – Нямаш място в Пловдив.
    Некадърник. От селски бек искаше бързо да станеш градско милионерче ама май не стана

    1. Иванчева номер две. Цветанов го няма и мамин е гол сред манафски конгрес! Циганите му трябват. До сега градинката да беше застроена с Оазиси и настанени нови селски пръчки които да ни тровят живота.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина